Utseende och funktion

Posted on by 0 comment

Det är ju inte bara kökets utseende som är viktigt, utan lika viktigt är det också (eller viktigare om ni frågar vissa) att köket är praktiskt. Det ska vara enkelt att använda, och det ska ha alla funktioner man behöver och vill ha. Vilka dessa är beror på hur man är som person. Vissa kanske behöver många ytor att breda ut sig på, andra kanske behöver mycket förvaringsutrymme. Det gäller med andra ord att fundera över vad man själv tycker är viktigt i ett kök. Här kan man få lite smarta tips: http://www.expressen.se/leva-och-bo/kok/planera-kok–7-tips-pa-hur-du-far-basta-koket/

För min egen del tycker jag att förvaringen är otroligt viktig. Jag vet att jag är en person som inte kommer att kunna hålla köket organiserat om det inte är enkelt att göra det. Utdragbara lådor är till exempel bättre än skåp för min del, för då slipper man det här med att plocka fram saker som står längst in och sedan ställa tillbaka det lika snyggt. Jag brukar bara slänga i saker då och då blir det stökigt, och när det är stökigt trivs jag inte (paradoxalt nog).

Belysningen tycker jag också är viktig då jag dels vill ha mysbelysning men också en fungerande arbetsbelysning att använda vid behov. Jag är lite svag på för snygga lampor så för mig är det också viktigt hur belysningen ser ut. Och en annan sak som jag är noga med är att ha ett stort matbord som både är snyggt och praktiskt och som man inte är rädd för att använda.

Category: Inredning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *