Om min blogg

Posted on by

Välkommen hit! Du har nu hittat till Magasin Haninge som är en blogg som skrivs av mig, Jonna, och som handlar om mitt renoveringsprojekt. Jag och min man har köpt en gammal magasinsbyggnad i Haninge och nu håller vi på att förvandla den till ett beboeligt hem. Jag älskar DIY så det blir en hel del tips på saker man kan göra själv här på bloggen. Jag är också en inredningsnörd som är svag för harlequin-mönster, fina lampor och mjuka kuddar.

Magasinsbyggnaden som vi har köpt var egentligen från början inte mycket mer än ett skal, och det var inte ens ett bra skal. Det första vi var tvungna att göra var att ta oss an tak och väggar med tilläggsisolering, nya tegelpannor, rusta upp fönstren och annat, men när det yttre nu står hyfsat klart är det dags att ta tag i det roligaste – insidan. Vi har ganska nyligen kunnat flytta in i vårt hus, men det är långt ifrån klart. Vi lever ganska spartanskt just nu och har i princip bara gjort nödlösningar så att vi ens ska kunna bo här, men det här huset har fantastiska möjligheter och väldigt stor potential och vi har bestämt oss för att det är det här vi vill satsa på. Vi är helt enkelt beredda att bo i ett renoveringskaos tills vi får ordning på det här!

Så varmt välkommen att hänga med på vår renoveringsresa som garanterat kommer att gå både över berg och genom dalar. Jag älskar problemlösning och är av åsikten att motgångar gör en starkare, så jag kommer definitivt inte att måla upp den här renoveringen som någon dans på rosor. Jag kommer helt enkelt att öppenhjärtigt dela med mig av både med- och motgångar, och även en del om vårt liv i övrigt och vad som händer runtomkring renoveringen.