Nu är det gjort!

Posted on by 0 comment

köksluckorna

Det blev de här köksluckorna!

Japp, det tog lite tid och en hel del tankeverksamhet, men nu har jag äntligen bestämt mig för vilka köksluckor vi ska ha. Vi ska som jag skrev tidigare beställa från Mälarkök och vi har nu bestämt oss för en kökslucka med pärlspontmönster. När jag väl hade bestämt mig så kändes det faktiskt ganska självklart, och nu är det nästan svårt att tänka sig att jag skulle vilja ha något annat. Men man får passa sig för att tänka så, för tänk om man helt plötsligt börjar ifrågasätta sitt val. Nej, har man väl tagit ett beslut så är det bäst att lämna det där och vara nöjd med sitt val.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med mitt val. Det blir en grå nyans, lite mörkare än den grå färgen som golvet ska ha men ändå samma ton. Jag hade lite svårt att bestämma mig för om jag ville ha en kallare eller varmare grå, men det fick bli åt det kallare hållet faktiskt. Så som vi inreder kommer köket knappast att kännas kallt ändå, och jag gillar inte riktigt den där gula tonen som blir när man väljer en varmgrå.

Nu kommer dock nästa huvudbry, och det är vilka handtag vi ska ha på luckorna. Men sådant känns i alla fall inte riktigt lika hysteriskt. Det går att byta handtag om man skulle ångra sig efter något år. Det är enkelt och det är inte så dyrt. Självklart kommer jag att vara noga även med det valet, men det är i alla fall ett val som man kan ta lite lättare på. Någon slags knopp blir det i alla fall. Så mycket vet jag!

Category: Inredning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *