Leverantör av luckor och bänkskiva är fixat

Posted on by 0 comment

Nu har vi äntligen bestämt köksluckor och bänkskiva! Eller, okej, vi har inte riktigt bestämt oss för vilken kökslucka vi ska välja, men vi har bestämt oss för var vi ska handla från. Det står mellan två luckor nu så vi väntar väl egentligen bara på att vi ska försöka ta ett beslut. Vi ska i alla fall köpa från Mälarkök (www.malarkok.se) som har riktigt snygga luckor till bra priser, och även bänkskivor. Det som är så bra med Mälarkök är att man får väldigt bra service. De gör gratis (!) hembesök och tar med sig prover på luckor och handtag så att man i lugn och ro kan sitta och fundera över vad man vill ha.

mälarkök

Även om vi inte har kommit så långt så känns det ändå väldigt skönt att vi äntligen har tagit ett beslut så att vi faktiskt kommer någonstans i det här renoveringskaoset. Att vi inte har valt lucka än är inget jättestort problem med tanke på att det ju bara är ett val mellan två luckor nu och inte mellan alla köksluckor på planeten, som det var förut. Jag tänker inte avslöja vilka luckor vi väljer mellan för jag vill vara neutral i mitt val. Det är så lätt att färgas av någon annans åsikt, och även om det inte nödvändigtvis behöver vara dåligt – ibland kan man ju få bra tips och åsikter – så känns det ändå viktigt för mig att jag får göra valet själv. Tillsammans med min man då förstås, men det är ändå jag som bryr mig mest om om hur köksluckorna ser ut så det är jag som bestämmer ändå.

Maken säger att båda köksluckorna är lika snygga, så för honom spelar det ingen roll vilken det blir. Jag har väl egentligen samma problem, att jag tycker att båda köksluckorna är lika snygga, men jag tycker å andra sidan att det ändå spelar väldigt stor roll vilken lucka det blir. Och det värsta är att jag inte alls lutar mer åt något håll utan att jag faktiskt gillar båda två lika mycket. Det är nästan så att jag funderar på att blanda och köra båda, men det blir ingen snygg helhet i det. Jag tror nog att det kommer att sluta med att jag singlar slant om det här. Så känns det nu i alla fall, för det är ett väldigt svårt val.

Angående bänkskivan så har vi i alla fall bestämt oss för granit. Det är starkt och tåligt, och så är det riktigt snyggt också. Jag visste redan från början att jag inte ville ha trä, men vi funderade faktiskt ett tag på att välja rostfritt och det var främst för att hålla nere kostnaderna lite, men det fick bli stenskiva ändå. Mälarkök har riktigt snygga sådana, och det visade sig att det faktiskt inte blev så farligt dyrt ändå.

Så nu är det bara att fundera lite mer över de där köksluckorna och försöka komma fram till vilken som ska få flytta in i vårt kök. Önska mig lycka till…!

Category: Inredning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *