Dags att fundera över köksluckor

Posted on by 0 comment

Jag älskar köksluckor. Tillsammans med golvet är köksluckorna det viktigaste i köket om ni frågar mig. Och nu menar jag alltså utseendemässigt. Jag är ganska på det klara med vilken stil jag vill ha på luckorna, men valet har ändå visat sig vara väldigt svårt. Det finns helt enkelt för mycket att välja på! Det första jag gjorde var att titta på en massa köksinspiration, men också titta lite på vilka lösningar och val som finns. Här är till exempel lite olika tips (bortse dock från de otroligt fula luckorna på bilderna).

Jag har kommit fram till att jag antingen vill ha en kökslucka med ram och profilerad spegel eller en med pärlspontmönster. Det lutar åt pärlspont, men samtidigt finns det väldigt många andra snygga luckor också. Jag vet också att jag vill ha grå köksluckor, men att välja rätt nyans känns som en omöjlig uppgift. Speciellt då man ofta kan få luckorna i valfri kulör där man har typ miljarder olika nyanser och toner att välja på. Jag vill ha en ganska ljus nyans men den får inte heller vara för ljus. Väldigt svårt.

Och när man har lyckats välja lucka så ska man välja handtag också… Det är inte klokt hur mycket tid man lägger ner på varje liten detalj. Det är tur att det är roligt! Och det är viktigt för mig att mitt kök blir precis så som jag vill ha det. Det är det som är det roligaste med att bygga upp ett kök helt från grunden, att man verkligen kan lägga sin själ och personlighet i det.

Category: Inredning, Kök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *